Kotlovi na vrelo ulje na biomasu i čvrsto gorivo

Kotlovi sa vrućim uljem sa oznakom Isımek koriste se za prenos toplote u industrijskim primenama gde su potrebni nizak pritisak i visoka temperatura.Postoje dve vrste kotlova na vrelo ulje, vertikalni i horizontalni. Kod kotlova na vruće ulje temperatura od 290 ° C može se postići pod vrlo niskim pritiskom kao što je 0-3 bara. Kotao napravljen spiralno savijanjem cevi od materijala P235GH dizajniran je sa tri prolaza. Pri pritisku od 3-30 bara; Proizvodi se s kapacitetom od 500 000 kcal / h i 6 000 000 kcal / h. Ova vrsta kotlova određuje se prema kapacitetu, sa lomačom, prednjom peći ili pokretnom rešetkom. Namenjeni su za sagorevanje piljevine, uglja, komine, iverja, kore drveta, piljevine, vlažne piljevine i drvnih ostataka sa 50% vlažnosti.Sa gorivom na biomasu, industrijski kotlovi na vruće ulje sa brendom Isımek, mokra piljevina sa maksimalnom vlažnošću od 50% sagoreva se u pokretnoj mreži .Podržani automatizacijom, sistemima se može upravljati na plc ekranu prema zahtevima kupaca, a tu je i sistem daljinskog upravljanja.Kotlovi na vrelo ulje sa markom Isımek proizvode se u skladu sa turskim i evropskim normama.

 

Objašnjenje

Kotlovi sa vrućim uljem sa oznakom Isımek koriste se za prenos toplote u industrijskim primenama gde su potrebni nizak pritisak i visoka temperatura.

Postoje dve vrste kotlova na vrelo ulje, vertikalni i horizontalni. Kod kotlova na vruće ulje temperatura od 290 ° C može se postići pod vrlo niskim pritiskom kao što je 0-3 bara.

Kotao napravljen spiralno savijanjem cevi od materijala P235GH dizajniran je sa tri prolaza. Pri pritisku od 3-30 bara; Proizvodi se s kapacitetom od 500 000 kcal / h i 6 000 000 kcal / h.

Ova vrsta kotlova određuje se prema kapacitetu, sa štednjakom, prednjom peći ili pokretnom rešetkom.Oni su dizajnirani da budu pogodni za sagorevanje piljevine, uglja, komine, iverke, kore drveta, piljevine, vlažne piljevine sa 50% vlažnosti i ostataka drveta

Podržani automatizacijom, sistemima se može upravljati na plc ekranu prema zahtevima kupaca, a tu je i sistem daljinskog upravljanja.

Sa gorivom na biomasu, industrijski kotlovi na vruće ulje sa brendom Isımek, mokra piljevina sa maksimalnom vlažnošću od 50% sagoreva se u pokretnoj mreži .

Kotlovi na vrelo ulje sa markom Isımek proizvode se u skladu sa turskim i evropskim normama.

  

Tehnički podaci

Dizajniran je i proizveden u skladu sa radnim pritiskom od 3 - 30 bara.
Proizvodi se do maksimalnog kapaciteta od 6 000 000 kcal / sat.
Ima dva tipa, horizontalno i vertikalno.
Ekološki je prihvatljiv i pruža malu emisiju dimnjaka.
Proizvodi se sa ručnim hranjenjem ili potpuno automatskom kontrolom.
PLC sistem kontrole je opciono dostupan.
Efikasnost kotla je visoka 93%
Zahvaljujući automatskom sistemu za čišćenje cevi štedi se energija i vreme.
Pumpe, ventili i sigurnosni ventili su pažljivo odabrani.
Koristi se u petrohemijskoj, drvnoj, drvnoj i šumarskoj industriji.